martes, 24 de febrero de 2015

Circ en petita dimensió!

Aquest diumenge vam anar a la casa empordà de Figueres on exposaven la maqueta del circ Gleich on s'hi visualitza l'entrada del circ des de diferents perspectives, l'allotjament dels artistes, les diferents funcions que fan, els animals que poden participar en el circ que eren representats amb figueretes petites, hi havia soldats i múltiples personatges del món artístic i finalment tota la carpa que envolta la gradería i l'espai (pista) on actúen els actors artístics.

El motiu pel qual van fer aquesta exposició és perquè durant aquests dies es realitzarà la tercera edició del circ internacional de Figueres on hi participen els millors artístites de circ d'arreu del món ja que és el tercer any que és realitza aquest Circ Internacional que dona tant de prestigi a la ciutat.

La Jarley va quedar impressionada, coneixia la publicitat  del circ tant important que fan a Figueres, però no s'esperava el circ en petita dimensió, li va fer molta gracia veure totes les petites figures que hi havia i la manera com estava representat que fins i tot semblava que estiguessin en moviment.
Després d'observar la maqueta, feia una mica de fred per passejar pel carrer, així doncs vam anar a prendre una crep de nutella deciliciosa a un bar de Figueres!
Vam quedar ben tipes entre tanta nutella, la Jarley fins i tot deia que ja no calia que menjés més en tot el dia, però apart d'atipar-nos també vam estar fent dibuixos molt i molt divertits!

Us deixo una imatge de la Jarley amb la maqueta del circ!

Fins la pròxima!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario