sábado, 11 de abril de 2015

Manualitats, plàstilina i alegria!

Els mesos passen ràpid, i cada vegada que ens veiem ens ho passem fantàstic! És increïble la felicitat que aporta realitzar el mentoratge! 


La setmana passada vam anar a la biblioteca a fer manualitats, com ja en vam fer una fa un mes aproximadament, vam decidir utilitzar plàstilina i cartolines. 

Quan vam ser instal·lades a la biblioteca, vam decidir que amb la cartolina brillant fariem una rodona i la enganxariem  a la cartolina negra, de manera que amb la plàstilina negre fariem els ulls i la boca. I així va ser, després d'enganxar, retallar i  fer les formes amb la plàstilina, vam construir un petit moral amb una cara de felicitat, un somriure gegant que mostra sentiments d'alegria, extroversió i diversió. Segons nosaltres dos, representa el somriure dels moments que estem compartint juntes!! 


Després, vam aprofitar per mirar llibres de manualitats amb plastilina, a la Jarley li van encantar els cisnes, així que en va fer un de petit i un de gran, em va dir que el gran representava jo i el petit ella! Quan vam acabar, em va donar el cisne gran on ara li he fet lloc a l'estanteria de la meva habitació!! 



A continuació, us deixo imatges del moral i les manualitats de plàstilina! No som unes grans professionals en fer manualitats però ens ho passem super bé i gaudim al màxim de cada moment! 





No hay comentarios:

Publicar un comentario